Мисия

Мисията на нашите брандове (Oview, Presto и Фолацид Мета) е предоставянето на качествени продукти за лесно и удобно ползване и подкрепа във всяка стъпка по пътя към така желаното бебе. В подкрепа на тази мисия е и основна ни мисия – съдействие и подпомагане на хората, желаещи да станат родители, но срещащи се с трудности по този път.
Кампанията „Повече българчета за България“ е мисия, която ни вълнува и в която припознаваме своите ценности и мисия.
Благотворителната инициатива на „Тройка на Разсъмване“ и радио Витоша помага на семействата, жадуващи за своя рожба. Всяка година чрез мащабната акция на сутрешното радио шоу, ние заявяваме своята подкрепа към двойките с репродуктивни проблеми в България.
Мисията на „Повече българчета за България“ обединява социално отговорни бизнеси, центрове за репродуктивно здраве и лаборатории от цялата страна, за да предостави на семействата помощ и подкрепа в осъществяването на мечтата за бебе.
Мисията на „Повече българчета за България“ обединява социално отговорни бизнеси, центрове за репродуктивно здраве и лаборатории от цялата страна, за да предостави на семействата помощ и подкрепа в осъществяването на мечтата за бебе.

2022 - „Домът и историята на твоето семейство”

За поредна година кампанията „Повече българчета за България“ помогна на множество семейства, които вървят по стъпките на мечтата за бебе, такива, които вече го очакват, и дори такива, които държат своите съкровища в ръцете си.
Наред с това, за поредна година бяха събрани и средствата за закупуването на жизнено необходима апаратура за Детската онкохематология в УМБАЛ „Св. Георги“, Пловдив.
Специално внимание кампанията отдели на домът и семейството. „Във времената, в които живеем, намираме стабилност в себе си, близките и домовете си.“, както посочват организаторите на кампанията. Тази година „Повече българчета за България“ беше в подкрепа не само да се роди живот и всички да са здрави, но и да са заедно у дома.

2021 – ЛЕКАРИТЕ, от които имаме нужда.

Със своите мащаби и безценната помощ на дарителите на кампанията, „Повече българчета за България“ допринесе за закупуването на нужната апаратура, ремонти и оборудване на първата у нас биопсична лаборатория за деца с нефрологични заболявания.

Завършен е и проектът „Семейни стаи“, който осигурява достъп на родителите до неонатологичните отделения и дава възможност за практикуване на кенгуру-грижа и включването на родителите в ежедневните грижи за бебето.

По време на кампанията бяха събрани и средствата за закупуването на жизнено необходима апаратура за интензивните сектори на Детската онкохематология в УМБАЛ „Св. Георги“, Пловдив.

Кампанията беше посветена на лекарите, тяхната грижа и човечност, от които имаме нужда ежедневно.

2020 – ДАРИТЕЛСТВОТО

Благодарим на всички дарители тази година отново бяха подпомогнати множество двойки с репродуктивни проблеми, чрез осигуряването както на безплатни инвитро процедури, така и на здравни грижи за бъдещите и настоящи родители, както и за дечицата (за различните възрасти).

По време на кампанията бяха събрани и средствата за закупуването на жизнено необходима апаратура за Клиниката по педиатрия и генетични заболявания на УМБАЛ „Свети Георги“, в която се намира и звено на Детската онкохематология в УМБАЛ „Св. Георги“, Пловдив..

Специален акцент тази година в репродуктивната част беше Донорството на генетичен материал – тема, която все повече навлиза като проблемна сред двойките с репродуктивни проблеми.

***

Още назад в годините “Повече българчета за България” реализира първата биопсична лаборатория у нас за деца с нефрологични проблеми, оборудва детски отделения, помага в грижите за недоносените дечица с проекта “Семейна стая” в неонатологичните отделения, финансира изследвания за гестационен диабет и осигурява сензори за нивото на кръвната захар при децата.