Помошна репродукција

ИН ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Новости и соопштенија за постапка за БПО

Постапка и упатство за БПО

Информации и обрасци за биомедицинско потпомогнато оплодување

Правилници  за критериумите за склучување на договори и за начинот на плаќање за биомедицински потпомогнато оплодување

Преглед на овластени здравствени установи за спроведување на постапките за биомедицински потопомогнато оплодување (БПО)

Информации за новата ин витро постапка секој работен ден од 12.30 до 16.30

  • Д-р Магдалена Симоновска 02 3289-009
  • Д-р Ана Митевска 02 3289-009
  • Јешим Алими 02 3289-092
  • Д-р Јасминка Трајкоска-Спасовска 02 3289-086

Секретари:

  • Несрин Муареми 02 3289-068
  • Катарина Наумовска 02 3289-016 

Список на инвитро центри во Македонија

Струмица

ПЗУ РеМедика
ул. Братство единство бр.29
Понеделник - Сабота: 08:00 - 22:00ч.
Недела: неработно

Скопје

Sante Plus 2
бул.Партизански Одреди бр.42
Понеделник - Сабота: 09:00 - 17:00ч.
Недела: неработно
Sante Plus 1
Алексо Демниевски
Понеделник - Сабота: 09:00 - 17:00ч.
Недела: неработно
ПЗУ Њуборн Клиник – Центар за плодност
ул.Илинденска 107
Понеделник - Сабота: 08:00 - 16:00ч.
Недела: неработно
ПЗУ Гинекомедика
ул.50-та Дивизија 5
Понеделник - Четврток: 10:00 - 18:00ч.
ПЗУ РеМедика
бул.16.та Македонска Бригада број 18
Неделя: неработно
ПЗУ Аџибадем Систина
Скупи 5А, Скопје
Понеделник - Неделя: 24/7
ЈЗУ УК Гинекологија и акушерство
ул.Мајка Тереза бр.17
Понеделник - Недела: 24/7

Битола

ПЗУ Гинекомедика
ул. Широк Сокак бр.154
Вторник - Петок: 08:00 - 16:00ч.
ПЗУ Болница Плодност
ул. Асном бр.9
Понеделник - Недела: 24/7

Штип

ПЗУ Др.Органџиски
ул.Гоце Делче бр. 85/А
Понеделник - Сабота: 08:00 - 22:00ч.
Недела: неработно
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.