Сакам бебе – Тело

Она што му дава смисла на животот е создавањето на потомство. Понекогаш зачнувањето бара време. Иако медицината напреднала значително, не треба да се занемари фактот…

Една од причините за успешно зачнување е неутрализацијата на недостатоците на хранливи материи. Светот околу нас е полн со макро- и микронутриенти и витамини кои…

За многу парови, првите обиди да забременат се момент на среќа, возбуда, а понекогаш и мал стрес. Иако забременувањето може да се случи природно, за…

  Почетните обиди да се создаде дете може да предизвика многу позитивни емоции и возбуда. Почнувате да обрнувате внимание на децата на улица и да…

„Треба да почнам да пијам фолна киселина“ е една од првите мисли на секоја жена која дознала дека чека бебе и почнала да го планира…

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.