Блог

Она што му дава смисла на животот е создавањето на потомство. Понекогаш зачнувањето бара време. Иако медицината напреднала значително, не треба да се занемари фактот…

Бременоста е период полн со емоции, промени на различни нивоа, созревање и инспирација за нов живот. Ова е време кога парот се соочува со нова…

Спонтан абортус, тоа е еден од најтажните и најтрауматичните моменти во животот на жената. Справувањето со болката, тагата и губењето на бебето е долг и…

Спонтаниот абортус  е многу трауматичен настан кој може да се случи на еден пар во обид да станат родители. Има големо влијание врз психата на…

Дали си подготвен да го зголемиш семејството и реши да почнеш да се обидуваш за бебе? За да може среќниот настан да се случи порано,…

Ако ја читате оваа статија, честитки! Веројатно ги преземате првите чекори за  да станете родители.  Зачнувањето е пресвртница во животот на секоја жена. Периодот на зачнување…

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.